Aikoja sitten

Runoilija Vedensininen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2006
Viimeksi paikalla: 24.7.2016 13:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen ei ole ongelma vaan ilo.
 

Terminen yö

rajaton horisontti

jossa sade kohtaa

vetisen maan

kylmä kirkkaus

salpaa keuhkot

ja avaa mielen

hiutaleille joista yksikään ei

muistuta toistaan

ja linnut

ovat taas pesimäpuuhissa

koska liverrän mukana

aikoja sitten

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot