kumpa osaisin kertoa tunteistani sinua kohtaan
niistä ajatuksista mitkä kulkee
tunnut niin uskomattomalta, että siihen ei ole sanoja
ei kuvia, ei mitään muutakaan
ikävöin sinua jo silloin kun et ollut läsnä
et ollut tässä
jokainen hyväksikäyttäjä, riistäjä
ilkeä vallan pitäjä joiden mukaan menin
ja kävelin
tuntuu nyt niin vääriltä, typeriltä
kumpa olisin tiennyt että olet olemassa
en olisi ollut niin tyhmä ja julma
itseäni syvintä sisintäni kohtaan
en tiedä edelleen mitä sanon
hiljaa vain sinua katson
niin onnellisena, iloisena.
Selite:
kuvaa tunteitani erästä ihmistä kohtaan..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, suloinen runo! :))