olen tässä ja nyt
hieman eksynyt
uusi tuuli puhaltaa edessäni
uudet maisemat sinertävät edessäni
ne pyytävät mukaansa
miten onkaan niin vaikea vanhasta otetta iroittaa
katse uuteen kohdistaa
mutta sisällä palaa tuli suurempi
elämää vahvempi
ja tunne siitä että ollaan oikealla tiellä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi