Anna kätesi
tartu minuun
iho ihoa vasten
Huulesi
ja minun omani
tuo ne luokseni
suudellaanko?
Aika pysähtyy
siihen hetkeen
mutta kuitenkin
jatkaa kulkuaan
liian nopeasti
Olen hukassa
ilman sinua
vain sinä saat
minut elämään
vain sinä voit korjata minut
suudellaanko?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi