Mitä jos en olekaan sitä mitä luulet
löisitkö minua,
jos kertoisin
että rakastaminen sattuu?
Tiedätkö sen itsekin
oletko koskaan tuntenut
kun sydän palaa
ja savu mustaa keuhkosi
tiedätkö miltä se tuntuu,
rakastaminen?
ÄLÄ EDES KOKEILE
äläkä väitä tuntevasi minua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi