Huudan nimeäsi
sieluni palaa
mutta on samalla jäässä
niin kaukana sinusta
Huudan nimeäsi
mutta et palaa
et palaa enää,
olet lähtenyt
On vaikea ymmärtää,
kuka voisi selittää
miksi näin kävi
Huudan nimeäsi
mutta olet jo nukahtanut
rakas mummi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi