en sano ääneen,
pyydä, koske tai
rukoile polvillani
muuta kuin armoa
jätät jälkiä jotka
johtavat heikoille jäille, vesille
joilla kovan pinnan ohella
myös sydän lopulta
antaa periksi
kirjoitan yön, auringonnousun
ja sun yli
kunnes löydän jotakin uutta kerrottavaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Haikeaa/tavallaan kauniin herkkää tekstiä vaikka tässä onkin paljon syvällisempi/surullinen näkemys.. Näin mä tämän runosi ainakin tulkitsen, saatan toki olla väärässäkin! Mutta hienä runo tää silti on!!! ^^
Oi, pidin tästä kovasti! Suosikkeihin meni.