Toivoin aina, että jättäisit minulle jotakin. Punaisen langan. Aiheen, josta kirjoittaa. Kun menetin sinut, en kirjoittanut riviäkään seitsemään kuukauteen. Se oli minun hiljainen mielenosoitukseni sinulle.
Nyt alan ymmärtää sinun tukeasi, kannustustasi: kaikki syntyi aina sinusta. Kun sinä menit, minulle ei jäänyt sanaakaan. Ja nyt opettelen kokonaisen kielen uudelleen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi