Sanoit olen aurinkosi
kukka ikkunallasi
kultasormus sormessasi
tuon päivääsi valoa
yöhösi ilon pisaroita
Kiitos että et jättänyt sanomatta
kiitos että jaoit energiaasi
juuri kun omani olivat lopussa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä runo tärkeästä asiasta.
Kaunis, lämmin runo