Näin unta sinusta
iloisista silmistä
hymykuopista
ja
hurmaavasta hymystä
syksy ei tunnu ahdistavalle
eikä sade sateelle
vain vaaleanpunainen hetki
täällä ja nyt
Tulit maailmaan
rakkaudesta
syksy ei tunnu syksylle
eikä sade sateelle
vain sinä ja ruusunpunainen hetki
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunista, vaaleanpunainen on herkullinen väri, runossasi syksy kuulostaa todella onnelliselta, rakkaus, siitä kauniisti runoilet
Kaunis, hyvä runo