Rakennan sinulle sanoista maailman kauneimman kodin.
Maalaan sen oranssin väriseksi,
auringon nousun laaksoon!
Sen tienvartta kaunistavat
sateenkaaren väriset kukkaset.
Teen sinne unelmieni kasvimaan
missä viihtyvät yrtit
ja omenapuut.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo
kuinka suloisen kauniisti kuvailet tuon kauiin kodin, saduntunnelmaa runossasi, tuonne olisi kiva muttaa
haluan muuttaa sinne
Kaunis, elävä kuva