sai kokea isän läheisyyttä,
kun
äiti vietiin leikkaussaliin.
Ei ollut helppoa synnyttää esikoista
eikä esikoisella tulla maailmaan.
Isä pelästyi kamalasti,
kun
sai vastuun heti kannettavaksi.
Oi oi voi
mitä mä teen,
mistä voin ottaa kiinni,
kun on niin pieni ihminen?
Jos antaisi mönkiä vatsan päällä,
toivottavasti vaimo tulee pian apuun!
Huh huh huh kokemus kova
äidillä
lapsella
ja
isällä!
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi