29.12.2011

Runoilija pieni olento

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2015 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piirtäisitkö kartan sielunmaisemaasi, niin osaisin suunnistaa oikeaan suuntaan
 

Olit niin pieni
niin hento
Liian pian tuli aika sinun lähteä

Niin syttyi taivaalle
uusi tähti

Nyt olet turvassa
Ei satu, ei ole paha olla

Niin jätit pienet tassunjäljet
sydämeeni

Ikävä on valtava

Hei hei pieni

♥Rosmariina♥
♥24.4.2000-
29.12.2011♥

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava. Hali ja voimia.

Ihana runo niin surullisesta aiheesta! Kyyneleet kihosivat silmiini tätä lukiessa. Voimia sinulle.

 

Käyttäjän kaikki runot