Miksi uskoin ja luotin siihen,
että olisit erilainen
Erilainen, kuin muut
Sellainen, johon voisi luottaa 100%
jota voisi rakastaa täydestä sydämestään
Sen pienen hetken annoit nauttia onnesta, kunnes vedit maton jalkojeni alta
Näytit raa`an todellisuuden minulle..
Sen, ettet olekkaan erilainen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tää on hieno :)