Muistan tuon päivän, kuin eilisen
Kyyneleet virtasivat poskillani,
kun pidin sylissäni sinua viimeisen kerran,
ennen kuin olit poissa
Mihin aika on kadonnut?
tästä on jo 3vuotta ja minulla on IKÄVÄ sinua <3
Kyyneleet virtaa taas..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
no voi pientä..
No voi.Tosiaankin tuntuu siltää,että aika katoaa vain jonnekkin.