Perhoset pörrää
mahassa sata lasissa
Sie saat sen aikaan
uudestaan ja uudestaan
Kun taas viereesi pääsen
ajan tahtoisin pysäyttää
Kunpa tämä ei loppuisi
Taidan olla sinulle enemmän,
kuin ilmaa..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo! :)
Niin ihana ja välittämistä täytenään oleva runo :)
IIHANA! ♥
Hieno.
ihana