Hauraimpina hetkinä
silmät kostuvat kyyneliin
ja sitä tietää,
että toinen näkee sieluusi tarkalleen
Ja henkeä salpaava on se pelko,
kun ei tiedä
mitä toinen heikkouksillasi
tuleekaan vielä tekemään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin tuttu tunne, pidin.
Tää on kyllä niin osuva. :)
Niimpä. Upeeta.
Tuttuakin tutumpi tunne, ihanasti puettu sanoihin.
Suosikkeihin meni!