Ei se minulle riitä

Runoilija Aquilus umbra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...vähän liian ihminen.
 

Huutaessani kirosanoja tuleen
ilman, että kukaan kuulee
Ne näkevät vain vinon hymyn
ja luulevat tavallisen elämän
riittävän kaikille

Elättelen toivoa
että elämässä jokeri olisi huominen
jolloin kaikki kerrankin onnistuisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä, samoja fiilinkejä. Hienosti puet nämä sanoiksi. Suosikkeihin menee.

Hienosti kirjoitettu runo, tuttua tunnetta

 

Käyttäjän kaikki runot