Kuinka kaunis onkaan nainen!
Kun vartalon pinnalla hikipisaroita
ja poskilla hehkuva puna
Huipulta huipulle matkannut
naiseudestaan viimein nauttien
Sydämeni hakkaa
ja käsi tärisee
kun savukkeen sytytän
kuin jälkiruuaksi
Tuntien tutkimusmatkat
vaativat veronsa
Välillä siemaus shamppanjaa
Kunnes kohti taivaita
tahdot taas
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mahtava tunne, loppuun saakka.
Tykkäsin!
hieno tunnelma pidin paljon
Kohti rakkautta...