Hän astuu sisään pimeään puettuna, yö, äänettömin jaloin Nurkasta nurkkaan käy.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 3.3.2020 17:54 Star Ihanaa, kun tulee vielä hämärää ja pimeää, ennen kesän valkeutta <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.3.2020 18:12 Testipoisto Upeasti tulkittu Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut