On erämaan
Etelään
Pääni lävitse
Ytimeeni asti
hiostava yö
hiuksesi letittänyt
Kuuman valon
uurtama uoma
pisaroiden karavaanitie
Etelään
yhä edemmäs
Villi, takova rytmi,
huokausten heikko kaiku,
ynisevä tuuli
Suolanmakuisilla
Selenen kukkuloilla sydämesi yllä,
ruusunpunahuippuisilla
Lethe!
tulvahda
silmieni ylitse
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut