Sirot sormet
hiusteni seassa
kun mieleni ukkostaa
Äänesi pohjalla
hiusteni seassa
kun mieleni ukkostaa
Äänesi pohjalla
unen vaaleansininen hyrinä
Poskelle sataa pumpulipilveä
Sanat
Poskelle sataa pumpulipilveä
Sanat
kaikuvat
yhä
yhä
kauempaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut