Kipeitä kilometrejä,
sateesta mustunutta
sateesta mustunutta
asfalttia raapivat pyörät.
Ja oikeastaan
tahtoisin kai nukahtaa
pää vasten ohjauspyörää,
kun yö kiitää ulkopuolella
nuollen kostuvaa ikkunaa.
tahtoisin kai nukahtaa
pää vasten ohjauspyörää,
kun yö kiitää ulkopuolella
nuollen kostuvaa ikkunaa.
Eikä enää
pimeää.
pimeää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut