Tyvenessäni purjeissa nukkuu tuuli haparoivin suin suutelen ruukun suuta kuiva totuus pölähtääoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 3.8.2021 2:10 Star Totuutta on niin paljon erilaista, kuitenkin hyvä että se tulee maista <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut