Kun vaikenevat
vaateet kiihkoisessa
veressäni
Kun tämä kauhistava
sumu päästäni
hälvenee
Kun tavoitan
vapaan valon
lujan pohjan jalan alla
Kun lopulta näen
olemisen kauneuden.
vaateet kiihkoisessa
veressäni
Kun tämä kauhistava
sumu päästäni
hälvenee
Kun tavoitan
vapaan valon
lujan pohjan jalan alla
Kun lopulta näen
olemisen kauneuden.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ainakin tälle lukijalle
elämä tarjoaa hämärän
utuisia hetkiä aina joskus
silloin pitää vain, leijua
Sivut