Takapiha

Runoilija Kaurismaki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihan leikkimielellä lähdettiin ja kaverit ilmotti
 

Minäpä haluan takapihan
jossa katsella kun elohopea tippuu

minä niputtaisin toiveita
katsellen horisonttia
kun itikat imee minun verta
ja siilit kerää koirien luita

aina kun juna leikkaa takapihan
olen lämpöä selin
aina kun juna laskee kymmeneen
minä nousen
käännyn päin pimeää
tulee yö

Minä tahdon takapihan
jonne yö saa tulla
minä tahdon junan
ja vahvan pään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä jotensakin otti otteeseensa.. kiehtovaa kuvausta toiveista ja unelmista, maailmasta.. erialista, lumoavaa, pidin todella.

Erinomainen vaikka kaverit vaan ilmoitti :)

 

Käyttäjän kaikki runot