tuli on ruosteen raju rakki
kipu on neurologiaa,
tuska on kumia
syli on sana,
syli, tämä on pala lasia ja nyt nyt
sinä näit sen
pako on ei
kieli on mitä on
kun luusto etenee sinä
hihität sinivuokkojen alla
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi