Öinen virta kuljettaa
näkymättömiin
hiljaista kulkijaa
Ei mikään satu
ei edes tunnu
Perään huudetaan
missä olet
missä olet nyt
kun yö on aamuksi kääntynyt
Kulkien
yhä eteenpäin
jättää taakseen kaiken
koko elämän
Eikä mikään satu
ei edes tunnu
Ja ikävöivät kasvot
kädet ja huulet
tuntevat vielä lämmön
vuosienkin jälkeen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
upea runo
upea lopetus
koskettavaa
En minä tästä keksi mitään uutta sanottavaa. Yksinkertaisesti vaan pidin. Toisessa säkeessä toisella rivillä ei-sana saattaa olla tarpeeton :) Se siitä rakentavuudesta.