Syksy ei rakasta minua
ei tänäkään vuonna
Se työntää minua pois
pimeään
kylmään
Syksy ei rakasta
paljaita olkapäitäni enää
ei helli minua
ei laula minulle
Mitä minä täällä teen
kuuntelen sen synkkiä sanoja
tunnen sen viiman lyönnit
Syksy
kertoo
kuinka olen särkenyt
monen elämän.
Selite:
Villasukat otettu käyttöön, hyrrr.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidin tästä