Kerran sitä oli vapaa.
Vapaa murheista, huolista, päänsäryistä.
Joskus oli aikaa,
aikaa tehdä sitä mitä mieli teki.
Silloin teki sitä mitä itse halusi,
oli niin kuin halusi.
Eli niinkuin oli vain tämä päivä aikaa.
Nyt on liikaa kaikkea: puhetta, sääntöjä, mielipiteitä.
Miten nyt voisikaan olla jotain mieltä,
kun kuitenkaan ei aina ole sitä mitä haluaisi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tuo mieleen ne hetket, kun tajusi, että ei voi elää niinkuin haluaa. Velvollisuudet, säännöt, aikuisen elämä... Tunnelma haikea ja runo hieno.
Tuo mieleen ne hetket, kun tajusi, että ei voi elää niinkuin haluaa. Velvollisuudet, säännöt, aikuisen elämä... Tunnelma haikea ja runo hieno.