Time passing us by

Runoilija musja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

have no regrets
 

The day is short, and the night is long.
I can get no sleep.
Why do we always have too little time to enjoy the most wonderful?

The time is precious, but so are we.
Once the head is clear, the mind gets restless.
When the head is fine, the mind starts playing tricks on you.

You just don´t always get it.
What to do then.

We are here only for a little while.
But why do we still end up wasting our time?

Selite: 
Kirjoitettu 21.12.05, muokattu 22.12.06.
Kategoria: 
 

Kommentit

elämän mysteereitä.. käytä tämän tekstin sisältö hyväkses! ;) hyvä teksti!

Ei ole hyvä seistä paikallaan'
Surulliseen kaipaksen tunnelmaan tähdittää runosi'
On vaikeaa seistä rinnatusten, jos ei ajatuksilla ja tunteilla valaise toisiaan.
Tämä tuo ajatuksia kuin runoni "Ne miehet, ne miehet"

Herkkää tekstiä. Niin, ja kaunista.
Kirjoitat upeasti.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
musja truth 29.9.2010 0 Runo
musja Aika 3.6.2010 2 Runo
musja vapaa 17.5.2010 0 Runo
musja Helpotus 25.11.2007 3 Runo
musja No exit 5.11.2007 2 Runo
musja Safetyness 5.11.2007 1 Runo
musja I´ve changed 25.6.2007 1 Runo
musja toivotonta 25.6.2007 0 Runo
musja Time passing us by 22.12.2006 3 Runo
musja There´s first time for everything 4.9.2006 0 Runo