On helpompi kieltää tunteet,
kuin kärsiä niiden tuomat seuraukset.
On helppoa juosta vaaran uhatessa,
mutta vaatii rohkeutta kohdata hirviö.
Vaikka joka päivä näyttäisi erilaiselta
on helpompi myöntää kaiken pysyvän ennallaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mitenpä voisit oikeammassa olla.
tottahan tuo useimmissa tapauksissa on. erityisesti viimeinen säkeistö hätkähdytti - tuosta pitäisi kai ottaa jotain opikseenkin.
Taitaapi ihmismieli vähän olla taipuvainen näihin asioihin. Hieno.