Hietamaraani

Runoilija Jeanina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2012
Viimeksi paikalla: 18.3.2022 14:48

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1971
Facebook:

pöytälaatikkorunoilija
Suosittelen:
 
Hietamaraani, sinun nimesi.
En enää muista sitä.

Muistan kyllä miltä maistuit
ja miltä tunnuit
kun aaltojen pauheessa
minua sylissäsi pidit.

Kesäpäivänä makasimme rannalla
vierekkäin, pyyhe allamme

Nyt muistelen sinua ja kesää,
kun kutsuin sinua nimellä
Hietamaraani
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, onneksi pian on tulossa uusi kesä ja uudet muistot <3 
 

Käyttäjän kaikki runot