Sielun loisto

Runoilija Jeanina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2012
Viimeksi paikalla: 18.3.2022 14:48

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1971
Facebook:

pöytälaatikkorunoilija
Suosittelen:
 
Saapui syksy
väriloistossaan.
Niin Herran luomat
nauttii riemussaan.

Ei ole mitään parempaa
tapaa ylistää.
Kuin riemuita 
syksyn väreistä

Ja antaa sielunkin loistaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan positiivinen runo!
Kaunis,pidän.
Noin sitä ruskaa voikin juhlia, hyvä runo
Kyllä todellakin sielu iloitsee ja ylistää Herran luomaa ruskaa, joka aamu se ilahduttaa väreillään. Hyvin runoiltu. 
Hieno. 
 

Käyttäjän kaikki runot