tämä huone on tyhjä
ilman sinua
nämä seinät ovat hiljaisia
ilman sinua
tuo sänky on kylmä
ilman sinua
tämä iho on turha
ilman sinua
tämä sydän on tyhjä
ilman sinua
Selite:
koska tämä elämä on turha<br />
<i>ilman sinua</i>
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä runo ei todellakaan jäänyt ilman tulkintaa.
Ihanasti kaivat sydänsurujasi huoneen poikki!
Suosikit --> <3
wou, hieno, tykkään tästä
niin nätti <3