piirrä mun ihoon meidän yhteinen nimi,
jolla ei ole arvoa ilman meitä
piirrä mun ääriviivat,
jotten mä katoaisi aamunkoitteeseen
äläkä koskaan, ikinä, milloinkaan jätä yksinäistä lautasta keskelle ruokapöytää,
ellet sä toivo näkeväs naamiotani yhtä monessa kappaleessa,
kuin se lautanen silloin kun se iskeytyy vasten seinää
Selite:
loveless + suuri tekotaiteellisuusprosentti.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi