kevätsade
pyyhkii / haalistaa kauas pois /
muuttaa näkymättömäksi
( valitse mieleisesi )
1000 palan palapelistä
mitätön reunapala
oman elämänsä näytelmässä
vuorosanattomassa sivuroolissa
ihottuman täyttäneet käsivarret
polvien ympärillä
sormet silitellen hiljaa luuta
tiedostaen, ettet ole olemassa
oikeasti
Selite:
yhyhyhyy, kirjotettu ehkä n. 5 minuutissa, kello on 5:20 unta pohjalla 0h, joten laatu. </3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi