Verestävät muistot

Runoilija TakeMeAway

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.8.2005
Viimeksi paikalla: 24.5.2024 1:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Mitä sulle kuuluu
 
Tyhmin kysymys ikinä
Täynnä turhanpäiväistä ketäkiinnostaa
 
Mut en tiedä miten sen vois esittää
Muutenkaan
 
En taida osata enää
Sitä kieltä mitä joskus puhuttiin
Sitä jossa sanat kietoutuu toisiinsa
Ja muodostaa taivaankartan
Tähtien muodostelmat ja
Villinä leiskuvia revontulia
 
Olen vain harmaa massa
(no en ole)
 
Mutta tuntuukuin katujyrän kaunistama
Elämä, tiedätkös
Päivät ja vuodet kun yritin vain unohtaa
 
Sinut
 
Ja sen hetken mitä meillä oli
 
(puhettakaan mitä olisi voinut olla) 
 
Eikai siitä sen enempää. Piti mennä ajoissa nukkumaan mutta en vieläkään kaikkien näiden vuosienkaan jälkeen osaa.
 
Jotain minustakin vielä jäljellä
Kuin sade kuivuuden jälkeen 
En unohda
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pääasia on, että tuntee elävänsä, se on yksi elämän tarkoituksista.
 

Käyttäjän kaikki runot