Kirpeä pakkanen
Olenhan minä, paljonkin
Samaan aikaan
Hikeä otsalla
Katkeransuolaiset huulilla
Olenko enää mitään
Mitä silloin ennen
Olenko olemassa edes
Tässä vaatimusten alttarilla
Harteilla toisten tarpeiden paino
Kun ei jää aikaa hengittää
Olenko silloin
Samaan aikaan
Tyhjä kuori
Muistoja
Luoja
Elämänpuu
Jollekin olen
Kaikki
Koko maailma
Koko maailma
Rakastan sinua
Vaikken lähellekään
Yhtä täysin ja viattomin sydämin
Kuin sinä
Aurinkoni
Ja synkin yöni
Ja synkin yöni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit