Kaunis huokaus,
muuten niin rumassa maailmassa
ympärillä kiirettä,
saasteita, tekopirteyttä
hukkuu meluun väestön
ja kadottaa sielunsa
sumupilvet ja kaatopaikat,
ei enää kauneutta löydy
vain yksi huokaus
ja ruoho on vihreää.
Selite:
Vai onko?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi