Kysymys

Runoilija Jääsirpale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

tällainen pieni tyttö joka rakastaa kirjoittamista.
erityisesti pidän runojen, laulunsanojen sekä mielipiteiden rustaamisesta.
en ehkä ole kovin hyvä, mutta kirjoitan silti koska se tuntuu oikealta.
 

Sanoisitko
hengitä vielä,
jos tietäisit mitä olen
sanonut,
tehnyt,
kertonut

sanoisitko
rakastan sinua
jos tietäisit mitä olen
ajatellut,
aikonut,
kokenut

minä silti kuiskaisin sinulle
sanat siitä laulusta

ja hymyilisin,
kun juoksisit karkuun.

Selite: 
Sanoisitko?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot