En tahtonut sinua nähdä,
saada kosketusta
tunkeutua pintaasi syvemmälle,
saatika päästä sinua tuntemaan,
sydämeni tahti,
kun rintani liikkuu
sinun rintasi kanssa
samassa rytmissä.
Selite:
Kursivoinnit puuttuvat, jaksa lisätä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi