oi rakkaani sinä raastat välillä minun hermojani oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 1.4.2023 6:27 miesvaalea no joo hyvä että välillä hermojen että ei hermoissa. Rakkaus on. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Rakkaus on.
Sivut