Edellinen tapahtuma vaikuttaa jälkimmäiseen. Tämän hetken olemus on ainutkertainen. Usein olen toivonut tehneeni toisin silloin, mutta miten se olisi nyt...ei mitään käsitystä. Siispä elämäni on kuulunut mennä juuri näin. Lyhyt runosi sai ajatusjatkumon liikkeelle :-)
Kommentit
Sivut