pyydän sitä
suloista turtumusta
vain jotten tuntisi sitä
hirvittävää pudotusta
suloista turtumusta
vain jotten tuntisi sitä
hirvittävää pudotusta
Selite:
kun on vain pakko hypätä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️
Kommentit
-josku valkoisella "valheella pelastetaan henkiä" kyllä sillon valehtelu mielestäni sallitaan,
mutta ei se tarkoita että ihminen kävisi Jumalan paikalle, kyllä valinnat elämässä
tavalla tai toisella maksetaan, "valitse ja maksa sitten siitä minkä valtisit"?
Sivut