sinä täytit tyhjiöni ja jätit minuun syvän loven lähtiessäni sattuiko sinuakin? oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 13.6.2020 13:29 Star Koskettavaa, toivottavasti vastaus tulee pian <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.6.2020 13:31 trrrauma Tähän en taida saada vastausta ikinä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.6.2020 13:32 Star No joo, kunhan vain huvikseni kirjoitin mitä sattuu :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.6.2020 13:46 superNatiivi Jokainen risteävä elämä jättää toiseen merkin, ison, pienen, keskikokoisen. Joskus se jää huomaamatta mutta siinä se on kuitenkin. Kysymyksiin löytynee aina vastaus, mutta se voi olla ei-toivottu. Kiitos runoilijalle! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.6.2020 16:34 trrrauma Kiitos kommentoijalle kommentista <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut