sitä sanotaan että kaikilla on murtumispisteensä sinä taisit olla minun oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 22.10.2023 5:41 aquarius murtumispisteessä voi oppia eniten - aiheuttajaa on aina syytä kädestä kiittää selviytymisen jälkeen Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
aiheuttajaa on aina syytä kädestä kiittää
selviytymisen jälkeen
Sivut