sinä pieni haavoitettu enkeli
joka ihan pienestäkin
poikkipuolisesta sanastani
menit säpäleiksi
sinä rikkinäinen enkeli
joka muutit elämäni
munankuorilla kävelyksi
ja sidoit kaulaani
hirttosilmukan
minun vaientamiseksi
sinä hauras ja hento enkeli
joka teit minusta kantajasi
ja annoit oman ristisi
minun kieroille hartioilleni
jättäen minut yksin
omaan pimeyteeni
sinä kaikkien meidän opetuslastesi
armas suojelusenkeli
joka et ollut koskaan oikeasti
mitään muuta kuin Marttyyri
painu helvettiin
sinä tekopyhä demoni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut