Pinnan alla värähdys
kuori kylmän kivinen
Kyyneleet kuorruttaneet posket
silmät täynnä tunteettomuutta.
Miten päästy on tähän tilaan
miten pelkuruus otti vallan
tunteellisesta sydämestä.
Hukkuvin käsin viinilasiin tarttuu
henki ei enää kulje
Vanhat tekstit iskevät vaarnan
keskelle rintaa
Mutten kerro
en itke
en näytä
en tunne.
Kylmän kiven ympärille kerääntyneet
itkekööt puolestani
Selite:
sekavuus alkaa taas täyttää mielen, milloin tämäkin noidankehä loppuu
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaikki tunteet samaan koruttoman purkkiin, odottamaan väistämätöntä. Joskushan ne tavalla tai toisella purkautuvat. Hienon runon olet aikaan saanut tuskaisesta matkasta.