Myrskypilviä silmissä,
hyytävä viima iholla
Hampaat yhteen purtuna,
seisoo paikallaan,
odottaa.
Kylmäksi kutsuttu,
tunteettomaksi haukuttu
Tuntee enemmän kuin koskaan ennen
Asfaltti kenkien alla,
sadepisara nenällä,
auringonpaiste poskipäillä
Nauravan lapsen riemun,
huutavan naisen tuskan.
Pakahtuu tunteisiin, tuhlaa ne
vääriin öihin,
vääriin kosketuksiin,
vääriin unelmiin.
Ulkona on kylmä,
mutta odottaa.
Jotain.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi